Ik ben Niels Greeve. Ik ben inmiddels al ruim 25 jaar met veel plezier werkzaam in zeer uiteenlopende functies in de zorg. Zo ben ik inwonend, groepsleider en teamleider geweest. Maar het grootste gedeelte van mijn carrière werk ik als coach en trainer. Ook heb ik 15 jaar ervaring in het opzetten van nazorgtrajecten binnen instellingen en ben ik nazorg coördinator.  Van hieruit geef ik trainingen in collegiale opvang. Daarnaast ben ik Yoga-docent en  boomverzorger. Vanuit deze veelzijdigheid zoek ik graag naar praktische oplossingen bij problemen en vraagstellingen. Ik ben een beelddenker. Dit vind je niet alleen terug in deze methodiek, maar ook in de trainingen die ik geef (Volgen van Golven-trainingen, Weerbaarheidstrainingen, Video-interactiebegeleiding), waar ik zoveel mogelijk vanuit beeldende en praktische uitleg aansluiting zoek bij de deelnemers. In mijn werk als coach en trainer staan rust en afstemming bij mij centraal. Hierdoor kan ik goed luisteren en inschatten wat de ander nodig heeft in het contact.
Mijn kracht ligt dan ook in het observeren en aanvoelen welke gevoelens en gedachten er bij de ander spelen en hoe hier ik op kan afstemmen.
Mijn passie in mijn werk vind ik vooral door de ander meer bewust te laten worden van zijn talenten en kwaliteiten en hem hier in te bekrachtigen.

Ik ben Peet Lakerveld-Hoogstraten en werk al ruim 30 jaar  in verschillende gebieden zowel binnen de reguliere als antroposofische zorg: de geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, maar vooral binnen de gehandicaptenzorg. Nadat het afronden van mijn studie Kinder -en Jeugdpsychologie aan de VU, heb ik meerdere functies vervuld.  Met groot enthousiasme heb ik ervaring opgedaan als groepsleidster, gespecialiseerde gezinsverzorgster, teamleider,  maar vooral als behandelaar. Op dit moment werk ik als gedragsdeskundige binnen een gehandicaptenzorginstelling in Rotterdam. Mijn expertise ligt vooral bij het samenwerken met mensen met een ernstige verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrische problematiek en/of gedragsproblematiek. Hiernaast heb ik een eigen praktijk: Ubuntu -een praktijk voor gezinsondersteuning voor kinderen en jongeren tot 23 jaar. Ik zie mijn werk als een prachtige kans om mensen te ontmoeten en samen te onderzoeken waar de ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Voor mij geldt dit niet alleen voor de mensen die binnen instellingen wonen, maar  ook juist voor de mensen die daar werken. Door de jaren heen is mijn observatie -en inlevingsvermogen sterk verbeterd. Dat maakt dat ik sneller begrijp  wat iemand nodig heeft en wat hij of zij zelf wil. Van hieruit werk ik samen met die persoon om te onderzoeken waar de ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Daar ligt voor mij de kracht tot groei wie je als mens wilt zijn.